Професионални инструменти

  В сайта на Професионални инструменти се предлагат само най-качествените инструменти и машини, съобразени с най-ниските пазарни цени от водещи фирми. Професионални инструменти е магазин и офис , в който всеки клиент може да получи изчерпателна информация за продукта, който търси.При поръчка , продукта се получава в магазина или на посочен адрес от клиента. Инструмента се изпробва пред клиента с подробно обяснение от специалист за работа с него. Всеки продукт и инструмент е с минимална гаранция от 24 месеца с осигурен сервиз .

  Професионални инструменти включва широка гама продукти от следните производители: Makita, Bosch, Sparky, STIHL, Karcher, PROXXON, Honda, Husqvarna, Shindaiwa, McCulloch, Gardena, Stanley, AEG, Festool, Esab, DeWALT, Makita garden, GYS, Speroni, Wilo, Unior, Saer, Grindex, BCS, Balma, Bosch garden и др.

  За удобство на нашите клиенти, при поръчка на продукт от сайта ,клиента получава имел за да свери данните на поръчката. Извършва се доставка чрез куриер за страната.

  При поръчка на продукт, наличен в склада на избрания производител в БГ, се доставя в срок от 2 работни дни в магазина. При доставка от извън страната , сроковете се определят от производителя.

  На тел.: 02 873 21 14 и 0888 456789 или в магазина се предоставя изчерпателна информация от наши специалисти. Ще Ви бъде предложена най-добра цена на точния инструмент за Вашите нужди .

  В магазина се предлага заточване на вериги за моторни и електрически верижни триони. Заточването се извършва на професионална машина, даваща необходимия ъгъл на резците, като по този начин веригата увеличава износоустойчивостта си.Също така може да Ви бъде направена верига за Вашия моторен или електричесески верижен трион от руло на фирма Щил.За целта е необходимо да донесете стара верига за модел.

  Продуктите може да заплатите в брой в магазина, банков трансфер и с наложен платеж - чрез куриер.

  За удобство на нашите клиенти в гр.София се извършва безплатна доставка на продукти , които не са промоционални с цена над 200лв., а за страната чрез куриер.

  Адрес:
  Професионални инструменти
  гр.София ж.к.Слатина бл.14 ПАРТЕР
  МОЛ Георги Димитров
  тел.: 02 873 21 14 и 0898 456789


phone02 873 21 14 a1m0898 456789 viber0898 456789 whats0898 456789